Applikasjon:

Den brukes til å fylle et bredt spekter av vanntynne til lavviskøse væsker uten gass. Slik som juice, soyasaus, eddik, spiselig olje, oral væske, desinfeksjonsmiddel, plantevernmidler, kjemikalier, vaskemidler, smøreolje, kosmetikk og så videre.

Eksempler: Slik som kosmetikk, vaskemiddel, sjampo, dusjsåpe, håndsåpe, saus, smøreolje, etc.

Snill påminnelse:

Vi har et erfarent team av FoU-ingeniører som kan tilpasse emballasjeløsninger i henhold til dine produktegenskaper.

Emballasjeprøver:

Helautomatisk 6-hodets væskefyllingsmaskin

Modell:VK-PF-6
Dyser:6 dyser (4, 6, 8, 10, kan tilpasses)
Produksjon:3600 BPH
Fyllingskapasitet:40-1600 ml
Målenøyaktighet:≤±1%
Inneholdt transportbånd:6 meter
HMI:LCD-berøringsskjerm (merke av Delta)
Kontrollsystem:PLC (merke av Delta)
Spenning:AC Trefase 380V 1,5Kw
Lufttrykk:0,5-0,8 mpa
Dimensjoner:2200× 1400×1800 mm
Maskinvekt:600 kg

Den er laget av elektriske komponenter fra internasjonalt kjente merker.

1. Magnetisk bryter

2. PLS og berøringsskjerm fra Mitsubishi

3. 6 påfyllingsdyse

4. Med 6-meters transportbånd

5. Motor: Fra Japan Omron Phototube

6. Fyllingsvolum: 30-500ml, 60-1000ml, 250-2500ml, 500-5000ml

7. Fyllmateriale: dusj. Sjampo. Vaskemiddel. Lotion, balsam, kroppsspray, flytende såpe, flytende håndvask, neglelakkfjerner osv. flytende produkter

I den hektiske produksjonsverdenen er effektivitet nøkkelen. Og når det kommer til væskefyllingsoperasjoner, er presisjon og hastighet ikke omsettelige. Det er der vår fullautomatiske 6-hodes væskefyllingsmaskin trer inn for å revolusjonere produksjonsprosessen din.

Med seks hoder som fungerer sømløst unisont, sikrer denne toppmoderne maskinen konsistent og nøyaktig fylling av væsker på tvers av en rekke beholdere. Enten du har å gjøre med flasker, krukker eller hetteglass, er maskinen vår utstyrt for å håndtere dem alle med uovertruffen effektivitet.

En av de fremtredende funksjonene til vår fullautomatiske 6-hodes væskefyllingsmaskin er dens helautomatiske funksjonalitet. Borte er dagene med manuelt arbeid og menneskelige feil som kompromitterte produksjonen din. Med denne maskinen kan du stille den inn og glemme den, slik at du kan fokusere oppmerksomheten på andre aspekter av virksomheten din mens den håndterer fylleprosessen med presisjon.

Men automatisering betyr ikke å ofre fleksibilitet. Maskinen vår er designet for å tilpasse seg dine spesifikke behov, med justerbare innstillinger som passer til forskjellige væskeviskositeter og beholderstørrelser. Enten du fyller tynne, vannholdige væsker eller tykke, viskøse stoffer, gir maskinen vår konsistente resultater hver gang.

I tillegg til sin effektivitet og fleksibilitet, er vår fullautomatiske 6-hoders væskefyllingsmaskin også utrolig brukervennlig. Intuitive kontroller og et brukervennlig grensesnitt gjør driften til en lek, selv for nybegynnere med automatiserte maskiner. I tillegg, med enkel tilgang til alle komponenter for vedlikehold og rengjøring, holdes nedetiden på et minimum, noe som sikrer maksimal produktivitet for virksomheten din.

Men kanskje det mest imponerende ved maskinen vår er påliteligheten. Bygget for å tåle påkjenningen av kontinuerlig drift, er vår fullautomatiske 6-hodes væskefyllingsmaskin konstruert av materialer av høy kvalitet og konstruert for å levere pålitelig ytelse dag ut og dag inn. Med minimalt nødvendig vedlikehold kan du stole på at denne maskinen vil være en pålitelig arbeidshest for produksjonslinjen din i årene som kommer.

Og selvfølgelig er sikkerhet alltid en topp prioritet. Maskinen vår er utstyrt med avanserte sikkerhetsfunksjoner for å beskytte både operatører og produkter, noe som gir deg trygghet når du vet at driften din er i gode hender.

Avslutningsvis er vår fullautomatiske 6-hoders væskefyllingsmaskin en game-changer for produsenter som ønsker å strømlinjeforme produksjonsprosessen. Med sin uovertrufne effektivitet, fleksibilitet, brukervennlighet, pålitelighet og sikkerhetsfunksjoner, er det den ultimate løsningen for alle dine væskefyllingsbehov. Invester i maskinen vår i dag og opplev forskjellen den kan gjøre for din bedrift.

Du kan like