En helautomatisk påfyllings- og lokkmaskin for flytende vaskemiddel er en type emballasjeutstyr som er spesielt designet for nøyaktig og effektivt å fylle og forsegle beholdere med flytende vaskemiddel. Disse maskinene brukes ofte i kjemisk industri, farmasøytisk industri og forbruksvarer for å pakke produkter som håndsåper, oppvaskmidler og vaskemidler.

Den grunnleggende operasjonen til en helautomatisk påfyllings- og lokkmaskin for flytende vaskemiddel innebærer følgende trinn:

  1. Maskinen er lastet med tomme beholdere, som vanligvis er laget av plast eller glass.
  2. Maskinen er også lastet med flytende vaskemiddel, som vanligvis lagres i en stor oppbevaringstank eller trommel.
  3. Maskinen bruker en påfyllingsdyse eller et stempel for å dispensere riktig mengde flytende vaskemiddel i hver beholder. Mengden vaskemiddel som dispenseres kan kontrolleres nøyaktig ved hjelp av en rekke teknikker, for eksempel en kalibrert strømningshastighet eller et veiesystem.
  4. Når beholderne er fylt med flytende vaskemiddel, forsegler maskinen dem ved hjelp av en lokkmekanisme. Dette kan gjøres ved hjelp av en rekke teknikker, for eksempel skrukorker, snap-on caps eller krympetetninger.
  5. Etter at beholderne er fylt og forseglet, blir de automatisk overført til neste trinn i pakkeprosessen, for eksempel merking eller pakking i esker.

Det er flere fordeler med å bruke en helautomatisk påfyllings- og lokkmaskin for flytende vaskemiddel. En av hovedfordelene er økt effektivitet og produktivitet. Disse maskinene er i stand til å fylle og forsegle beholdere i en mye raskere hastighet enn manuelle metoder, noe som gir høyere ytelse og kortere behandlingstid. I tillegg er helautomatiske maskiner i stand til konsekvent å dispensere riktig mengde flytende vaskemiddel i hver beholder, noe som reduserer avfall og sikrer at kundene får riktig mengde produkt.

En annen fordel med helautomatiske påfyllings- og lokkmaskiner for flytende vaskemiddel er forbedret nøyaktighet og konsistens. Disse maskinene er i stand til konsekvent å fylle og forsegle beholdere til svært presise toleranser, noe som er spesielt viktig for produkter som har spesifikke doseringsinstruksjoner eller som må oppfylle strenge kvalitetskontrollstandarder.

I tillegg til disse fordelene tilbyr helautomatiske påfyllings- og lokkmaskiner for flytende vaskemiddel også forbedret sikkerhet og hygiene. Disse maskinene er vanligvis lukkede og helautomatiserte, noe som reduserer risikoen for ulykker og skader på arbeidere. I tillegg kan bruk av automatisert fyllings- og lokkeutstyr bidra til å minimere risikoen for forurensning, da vaskemiddelet ikke utsettes for friluft eller håndteres av menneskehender under fyllingsprosessen.

Totalt sett er en helautomatisk påfyllings- og lokkmaskin for flytende vaskemidler en svært effektiv og effektiv løsning for pakking av flytende vaskemidler. Disse maskinene er i stand til å øke produktiviteten, forbedre nøyaktigheten og konsistensen og forbedre sikkerheten og hygienen, noe som gjør dem til et utmerket valg for selskaper innen kjemisk industri, farmasøytisk industri og forbruksvarer.

Applikasjon:

Helautomatisk påfyllings- og lokkmaskin for flytende vaskemiddel, den er egnet for å fylle væsker og pastaer av enhver fluiditet i medisin, mat, kosmetikk og andre industrier.

Eksempler:

Vaskemiddel, plantevernmiddel, sirup, peanøttsmør, kondensert melk, sjokoladesaus, ketchup, juice, sjampo, fruktjuice, honning, pasta, olje, etc.

Snill påminnelse:

Vi har et erfarent team av FoU-ingeniører som kan tilpasse emballasjeløsninger i henhold til dine produktegenskaper.

Emballasjeprøve:

Helautomatisk påfyllings- og lokkmaskin for flytende vaskemiddel

ModellVK-LFH-04
Fyllingsområde50-1000 ml (tilpasses)
Fyllingshastighet<30–40 BPM (100–500 ml rekkevidde)
Målenøyaktighet±1%
Makt3,5KW
Fungerende strømforsyning220V/380V, 50Hz
Arbeids press0,6-0,8 MPa
Vekt850 kg
StørrelseL3800*B1220*H1800(mm)

Sterkere PLS-programvarestøtte, kan realisere den ideelle fyllingsoperasjonen.

Den rørende operasjonsfargeskjermen kan vise produksjonsstatus, operasjonsprosedyrer og fyllingsmåter, tablåmål, enkel betjening og praktisk vedlikehold.

Denne kinesiske mest populære produktene simplex fyllemaskin krukkefyllingsmaskiner automatisk væskefyllingsmaskin bruker vakuumsugeteknologi for å sikre ingen lekkasje av påfyllingshodet under fyllingsproduksjonsprosessen.

Hvert påfyllingshode er utstyrt med en flaske-munn-klemmeanordning, som sikrer at injeksjonsmaterialet siktes riktig mot.

Denne maskinen passer for fylling av forskjellige størrelser av kar, kan endre fyllingsstørrelsene i løpet av få minutter.

Pivotal elektrisk del bruker verdenskjente merkevarer som Mitsubishi, OMRON, SIEMENS.

Denne maskinen er utstyrt med kappemaskin og merkemaskin, som kan danne en linje.

Du kan like