Den helautomatiske påfyllings- og merkelinjen for olivenoljeflasker er en komplett emballasjeløsning for olivenolje og andre flytende produkter. Denne maskinen er designet for å gi rask, effektiv og presis fylling, lokk og merking av flasker, og sikrer at riktig mengde produkt dispenseres hver gang.

En av hovedfunksjonene til denne maskinen er hastigheten. Maskinen er i stand til å fylle, dekke og merke opptil 60 flasker per minutt, noe som gjør den til en ideell løsning for emballasje med store volum. Maskinen er også designet for å være energieffektiv, noe som bidrar til å redusere energikostnadene og redusere miljøpåvirkningen fra pakkeprosessen.

En annen viktig funksjon ved denne maskinen er nøyaktigheten. Maskinen er utstyrt med et høypresisjons fyllesystem, som bidrar til å sikre at riktig mengde produkt dispenseres hver gang. Maskinen er også utstyrt med avanserte sensorer og kontroller som overvåker fyllings- og lokkprosessen, og sikrer at det ikke er lekkasjer eller søl.

Den helautomatiske påfyllings- og merkelinjen for olivenoljeflasker er også designet for å være trygg og pålitelig. Maskinen er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner, som nødstoppknapper, som bidrar til å beskytte operatøren og forhindre ulykker. Maskinen er også designet for å være holdbar og langvarig, noe som bidrar til å redusere kostnadene for vedlikehold og reparasjoner.

Avslutningsvis er den helautomatiske påfyllings- og merkingslinjen for olivenoljeflasker en ideell løsning for de som ønsker å pakke olivenolje og andre flytende produkter på en rask, effektiv og presis måte. Maskinen er designet for å være rask, nøyaktig, sikker og pålitelig, noe som gjør den til en utmerket investering for et bredt spekter av virksomheter, fra små oppstartsbedrifter til store selskaper. Enten du er en produsent av olivenolje eller en distributør av disse produktene, er denne maskinen en utmerket investering som kan hjelpe deg med å øke produktiviteten, redusere nedetid og forbedre kvaliteten på emballasjen.

Applikasjon:

Egnet for automatisk fylling, lokk og merking av forskjellige runde, flate, firkantede og andre spesialformede flasker, bokser, bokser og bokser. Gjelder mat, medisin, plantevernmidler, kjemisk industri og annen industri. som olivenolje, smøreolje, matolje, hånddesinfeksjon, destillert brennevin, flytende vaskemiddel, sjampo, tomatsaus, etc.

Emballasjetype: Bokser, bokser, fat, flasker, kapsler, kartonger, stående veske

Emballasjemateriale: Glass, metall, papir, plast, tre og andre

Snill påminnelse:

Vi har et erfarent team av FoU-ingeniører som kan tilpasse emballasjeløsninger i henhold til dine produktegenskaper.

Emballasjeprøver

Helautomatisk påfyllings- og merkelinje for olivenoljeflasker

Parametere:

ModellVK-06VK-08VK-10VK-12
Fyllingsområde50-1000 ml (tilpasses)50-1000 ml (tilpasses)50-1000 ml (tilpasses)50-1000 ml (tilpasses)
Fyllingshastighet<30 flasker/min (tilpasses)<40 flasker/min (tilpasses)<50 flasker/min (tilpasses)<60 flasker/min (tilpasses)
Målenøyaktighet±1%±1%±1%±1%
Makt1KW1,2KW1,2KW1,5KW
Strømforsyning220V, 50Hz220V, 50Hz220V, 50Hz220V, 50Hz
Arbeids press0,6-0,8 MPa0,6-0,8 MPa0,6-0,8 MPa0,6-0,8 MPa
Vekt400 kg450 kg500 kg550 kg

1. Sterkere PLC-programvarestøtte, kan realisere den ideelle fyllingsoperasjonen.

2. Den rørende operasjonsfargeskjermen kan vise produksjonsstatus, operasjonsprosedyrer og fyllingsmåter, tablåmål, enkel betjening og praktisk vedlikehold.

3. Dette Kinas mest populære produkt simplex fyllemaskin krukkefyllingsmaskiner automatisk væskefyllingsmaskin bruker vakuumsugeteknologi for å sikre ingen lekkasje av påfyllingshodet under fyllingsproduksjonsprosessen.

4. Hvert påfyllingshode er utstyrt med en flaske-munn-klemmeanordning, som sikrer at injeksjonsmaterialet sikter riktig mot.

5. Denne maskinen egner seg for fylling av forskjellige størrelser av kar, og kan endre fyllingsstørrelsene i løpet av få minutter.

6. Pivotale elektriske deler bruker verdenskjente merker som Mitsubishi, OMRON og SIEMENS.

7. Valgfritt servofyllingssystem.

Du kan like