En semi-automatisk vakuum med nitrogen spyleboks forseglingsmaskin er et sofistikert utstyr som brukes til å forsegle beholdere med høy presisjon og effektivitet. Det brukes mye i næringsmiddelindustrien for å pakke matprodukter som chips, nøtter, kaffe og andre lett bedervelige varer. Denne maskinen bruker en kombinasjon av vakuum, nitrogenspyling og forsegling for å sikre at matvarer blir bevart og beskyttet mot ødeleggelse og forurensning.

Maskinen er designet for å fungere på beholdere i ulike størrelser og former, noe som gjør den til et allsidig verktøy i matemballasje. Den er enkel å betjene og vedlikeholde, noe som gjør den til et populært valg for små til mellomstore matproduksjonsanlegg. Forseglingsprosessen fullføres i to trinn: det første trinnet er vakuum- og nitrogenspyling, og det andre trinnet er forseglingen.

I det første trinnet plasseres beholderen i vakuumkammeret, og luften inne i beholderen fjernes. Når vakuumet er fullført, skylles nitrogen inn i beholderen for å fortrenge eventuell gjenværende oksygen. Dette er et viktig skritt da oksygen kan forårsake oksidasjon og ødeleggelse av matproduktet.

Det andre trinnet innebærer forsegling av beholderen. Maskinen bruker en oppvarmet forseglingsstang for å smelte plastfilmen, som deretter presses på beholderen for å lage en lufttett forsegling. Forseglingsstangen er justerbar, noe som gir perfekt forsegling på beholdere i forskjellige størrelser og former.

Nitrogenspylingsfunksjonen sørger for at produktet holder seg friskt og fritt for forurensninger i lengre tid. Dette er spesielt viktig for matvarer som har kort holdbarhet eller er utsatt for å bli ødelagt. Nitrogen er en inert gass som ikke reagerer med matproduktet eller endrer smak, farge eller tekstur. Som et resultat beholder produktet sin kvalitet og friskhet i lengre tid.

Den halvautomatiske funksjonen til maskinen gjør at den krever minimalt med menneskelig inngripen, noe som reduserer risikoen for menneskelige feil og øker effektiviteten. Maskinen er også kompakt og krever minimalt med gulvplass, noe som gjør den ideell for små til mellomstore produksjonsanlegg.

Avslutningsvis er en semi-automatisk vakuum med nitrogen spyleboksforseglingsmaskin et svært effektivt og allsidig utstyr som brukes i næringsmiddelindustrien for å forsegle beholdere. Det gir en rekke fordeler, inkludert bevaring av kvaliteten og ferskheten til matprodukter og økt effektivitet i produksjonen.

Applikasjon:

Lavprisvakuum med nitrogen spyleboksforseglingsmaskin (LFG-02N), Den er anvendelig for forsegling av forskjellige blikkbokser, aluminiumsbokser, papirbokser og alle slags runde bokser som må vakuum- og nitrogendoseres.

Fordeler:

Kvaliteten er pålitelig, enkel betjening og lett vekt, den er lett å flytte, Beskyttelsesdeksel er valgfritt i henhold til kundens behov.

Forseglingsprøver

Halvautomatisk vakuum med nitrogen spyleboks forseglingsmaskin

ModellVK-02N
Hastighet5-7 stk/min
Tetningshøyde48-160 mm
Kan størrelse45-100 mm
Makt1,3KW 220V/380V
Gjenværende oksygen<=3%
Maskinstørrelse1130*850*1540mm
Vakuumtrykk-0,02Mpa-0,085Mpa
OksygenforbrukRundt 15L/min

1. Produktets utseende er unikt og vakkert, det er laget av rustfritt stål og importerte plexigals materialer.

2. Rimelig struktur design kan håndtere funksjonen vakuum og nitrogen-fylt uavhengighet og kombinasjon.

3. Realisere kravene til høy standard emballasjeprosess, og oppfylle produksjonen av bedrifter og nasjonale inspeksjonsstandarder.

4. Vedta berøringsskjermen og PLS menneske-datamaskin interaksjonssystem for å realisere den fullautomatiske produksjonen.

5. Vedta den unike enhetsdesignen til nedre deksel for å realisere funksjonen til vakuumnitrogen i alle slags bokser som plastbokser, papirbokser og jernbokser.

Du kan like