Applikasjon:

Denne rørpakkemaskinen brukes hovedsakelig til kvantitativ fylling og forsegling av metallslangeemballasjematerialer, og har mye brukt fylling og forsegling i medisin, daglig kjemisk, kosmetikk, mat, kjemisk og annen industri, som salve, lim, AB-lim , epoksylim, hudkrem, hårfarge, skokrem, tannkrem og andre flytende eller pastamaterialer

Fylle beholder: Aluminiumsrør, forskjellige metallspft-rør.

Valgfrie støtteenheter: tredimensjonal pakkemaskin, kartongmaskin, forseglings- og skjæremaskin, varmekrympemaskin, etc.

Snill påminnelse:

Vi har et erfarent team av FoU-ingeniører som kan tilpasse emballasjeløsninger i henhold til dine produktegenskaper.

Emballasjeprøver:

Fylle- og forseglingsmaskin av aluminiumsrør med deksel

ModellVK-QJ-013
RørmaterialeAluminium / metallrør
Rør diameterφ15—φ60
Rørlengde60–260 (tilpasses)
Fyllingsvolum10—420 ml/stk (justerbar)
Fyllingsnøyaktighet≤±1%
Produktkapasitet1800—4000 stk/t (justerbar)
Arbeids press0,55–0,65Mpa
Motor kraft2KW (380V/220V 50Hz/60Hz, trefase)
Arbeidsstilling10 Automatisk aluminiumsrørfyllings- og tetningsmaskin med deksel stk

1. Høyteknologisk produkt som vellykket utviklet og designet ved å ta i bruk avansert teknologi fra utlandet og strengt tatt oppfyller GMP-kravene. PLS-kontroller og fargeberøringsskjerm er påført og gjorde det mulig for programmerbar kontroll av maskinen.

2. Overflatepanelet er laget av rustfritt stålpanel, med vakkert utseende og holdbar levetid.

2. Overflatepanelet er laget av rustfritt stålpanel, med vakkert utseende og holdbar levetid.

3. 16 stasjoner som bruker den mekaniske girkassen for å oppnå automatisk indeksering, automatisk sondemating.

4. Automatisk lysposisjoneringsenhet er valgfri etter kundens behov. Fotoelektrisk deteksjon for å sjekke om røret er tilgjengelig, automatisk måling, automatisk fylling når røret er tilgjengelig, og deretter toveis og fire ganger forsegling, og til slutt sluttproduktet.

Fylle- og forseglingsmaskinen for aluminiumsrør med deksel er en automatisk maskin som brukes til å fylle og forsegle aluminiumsrør. Denne maskinen er designet for bruk i bransjer som kosmetikk, farmasøytiske produkter og matvareindustrien.

Maskinen består av flere deler, inkludert et rørlastingssystem, fyllestasjon, forseglingsstasjon, kodesystem og rørutkastingssystem. Tubelastesystemet er ansvarlig for å mate rørene inn i maskinen, mens fyllestasjonen fyller rørene med det nødvendige produktet.

Forseglingsstasjonen forsegler deretter de fylte rørene, og sikrer at produktet forblir friskt og sikkert. Kodesystemet brukes til å skrive ut nødvendig informasjon som produktnavn, utløpsdato og batchnummer på tuben.

Rørutkastingssystemet fjerner deretter de ferdige rørene fra maskinen, klare for videre bearbeiding eller pakking. Maskinen er helautomatisk, med høy produksjonshastighet, noe som gjør den ideell for bruk i store produksjonsmiljøer.

Fylle- og forseglingsmaskinen for aluminiumsrør med deksel er enkel å betjene og vedlikeholde. Den er designet for å være brukervennlig, med enkle kontroller og enkle å følge instruksjoner. Maskinen er også enkel å rengjøre og kan enkelt demonteres for rutinemessig vedlikehold.

Avslutningsvis er aluminiumsrørfyllings- og forseglingsmaskinen med deksel et utmerket valg for bransjer som krever høyhastighets og høykvalitets fylling og forsegling av aluminiumsrør. Dens automatiske drift og brukervennlige design gjør den ideell for bruk i store produksjonsmiljøer, hvor effektivitet og produktivitet er avgjørende.

Du kan like