Applikasjon:

Fylle- og forseglingsmaskinen for aluminiumsrør egnet for salve, lim, AB-lim, epoksylim, hudkrem, hårfarge, skokrem, tannkrem og annet flytende eller pastamateriale.

Pakkeeksempler: salve, lim, AB-lim, epoksylim, hudkrem, hårfarge, skokrem, tannkrem og andre flytende eller pasta-lignende materialer fylling og forsegling.

Fylle beholder: Aluminiumsrør, forskjellige metallspft-rør.

Valgfrie støtteenheter: tredimensjonal pakkemaskin, kartongmaskin, forseglings- og skjæremaskin, varmekrympemaskin, etc.

Snill påminnelse:

Vi har et erfarent team av FoU-ingeniører som kan tilpasse emballasjeløsninger i henhold til dine produktegenskaper.

Emballasjeprøver:

Semi-automatisk Ab Lim Aluminium Tube Fylling Forseglingsmaskin

Spenning (V/Hz)AC 220V/50HZ 110V/60HZ
Makt1,2KW
Gasskilde0,6–0,8(MPa)
RørmaterialeAluminium
Rør diameter10-55 mm (Kan tilpasses)
Rørlengde20-260 mm (Kan tilpasses)
Gassforbruk0,3 (m³/min)
Målenøyaktighet±0,5~1%
MaskinmaterialeRustfritt stål
Kapasitet25-30 (stk/min)
Disposisjonsdimensjon1200L×720W×1300Hmm

1. MT-6A er et høyteknologisk produkt som med suksess utviklet og designet ved å ta i bruk avansert teknologi fra utlandet og strengt oppfyller GMP-kravene. PLS-kontroller og fargeberøringsskjerm er påført og gjorde det mulig for programmerbar kontroll av maskinen.

2. Den kan utføre fyllingen for salve, kremgelé eller viskositetsmateriale, forsegling eller halefolding, batchnummerpreging (inkluder produksjonsdato) automatisk.

3. Den har automatisk rørposisjonering og identifiseringsfunksjon. Den identifiserer for- og baksiden automatisk ved fargemerket.

4. Fyllevolumet kan justeres på berøringsskjerm. Den kan fylle 5-50ml etc flytende eller klebrige produkter.

5. Den kan skrive ut dato eller batchnummer etter behov. Antall bokstaver kan stilles inn etter behov.

Vi introduserer vår semiautomatiske AB Lim Aluminium Tube Fyllingsmaskin, designet for å strømlinjeforme prosessen med å fylle og forsegle aluminiumsrør med presisjon og effektivitet. Denne maskinen er ideell for industrier som konstruksjon, bilindustri, farmasøytiske produkter og elektronikk, og kombinerer automatisert funksjonalitet med brukervennlige funksjoner for økt produktivitet.

Med sin robuste design og avanserte funksjoner tilbyr maskinen vår en sømløs fyllings- og forseglingsopplevelse. Den er i stand til å håndtere ulike størrelser og former av aluminiumsrør, og sikrer jevn fyllingsnøyaktighet og lufttette forseglinger, og opprettholder integriteten til limet.

Betjening av maskinen er intuitiv, og involverer enkel lasting av tomme aluminiumsrør på et transportbånd eller manuell plassering i utpekte spor. Den nøyaktige måling og dispensering av AB-lim etterfølges av forsegling, oppnådd gjennom pålitelige metoder som ultralyd- eller varmluftforsegling.

Opplev fordelene med økt produksjonseffektivitet, redusert materialsvinn og jevn kvalitet med vår halvautomatiske maskin. Enten du er i farmasøytisk, bil-, elektronikk- eller byggebransjen, passer denne allsidige løsningen til et bredt spekter av bruksområder med letthet.

Stol på vår omfattende støtte, inkludert vedlikeholdsveiledning, feilsøkingshjelp, tilgjengelighet av reservedeler og teknisk opplæring. Vår forpliktelse til kundetilfredshet sikrer en jevn opplevelse fra installasjon til drift.

Oppgrader produksjonsprosessen din med vår semiautomatiske AB Lim Aluminium Tube Fyllingsmaskin, den pålitelige løsningen for presise og effektive rørfyllings- og tettingbehov.

Du kan like