Lavpris semi-automatiske fylle- og forseglingsmaskin for plastrør er et rimelig og pålitelig alternativ for fylling og forsegling av plastrør. Denne maskinen er designet for små til mellomstore produksjonsserier, noe som gjør den perfekt for små bedrifter, forskning og utvikling og laboratoriebruk.

Maskinen er halvautomatisk, noe som betyr at den krever manuell lasting og lossing av rørene, men fyllings- og forseglingsprosessen er helautomatisert. Dette gir mulighet for høypresisjonsfylling og forsegling av rørene, samtidig som kostnadene for maskinen holdes lave.

Maskinen er også utstyrt med en rekke funksjoner som gjør den enkel å betjene og vedlikeholde. Berøringsskjermens grensesnitt gir enkel kontroll og justering av fyllingsparametrene, samtidig som maskinen er designet for å være veldig enkel å rengjøre og vedlikeholde. Dette sikrer at maskinen alltid er i topp stand og klar til arbeid.

Maskinen er også utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner som nødstoppknapper og automatisk avstengning, for å sikre sikkerheten til operatøren og maskinen. Dette gjør det til et pålitelig og trygt alternativ for ethvert produksjonsanlegg.

Samlet sett er lavpris semi-automatisk plastrørfyllings- og forseglingsmaskin et rimelig og pålitelig alternativ for fylling og forsegling av plastrør. Den er perfekt for små til mellomstore produksjonsserier, noe som gjør den ideell for små bedrifter, forskning og utvikling og laboratoriebruk. Med sine avanserte funksjoner, enkel betjening og vedlikehold og sikkerhetsfunksjoner, vil denne maskinen garantert være en verdifull ressurs for ethvert produksjonsanlegg.

Applikasjon:

Lavpris semi-automatisk fyll- og forseglingsmaskin for plastrør, fyll- og forseglingsmaskin for myk rør er en ideell maskin for bruk i farmasøytisk, kjemisk, kosmetikk, næringsmiddel og annen lett industri.

Eksempler:

Salve, lim, AB-lim, hudkrem, hårfarge, skokrem og andre flytende eller pasta-lignende materialer

Fylle beholder:

Plast rør; Komposittrør

Snill påminnelse:

Vi har et erfarent team av FoU-ingeniører som kan tilpasse emballasjeløsninger i henhold til dine produktegenskaper.

Emballasjeprøver:

Lavpris halvautomatisk fylle- og forseglingsmaskin for plastrør

SPESIFIKASJONER
Rørfyllingsvolum20-200ML/30-250ML
Fyllingskapasitet20-40 flasker per minutt
Rørlengde40-200 mm
Rørdiameter8-50 mm
Fyllpresisjon99.5%
Motor3KW
Varmluftspistol4KW
Luftarbeidstrykk0,5-0,6MPA
luftkompressor0,6m³/min

1. Rør automatisk fylling med anti-dråpe

2. Rørforsegling og kode preget

3. Rørskjæring mer enn millioner ganger

4. Automatisk produktmatingssystem med nivåkontroll.

5. Med eksternt reverseringsmatingssystem, gjør rørlading mer praktisk og ryddig.

6. Fotoelektronisk, elektrisk, pneumatisk integrativ kontroll påføres med maskinen. Ingen tube, ingen fylling. Den gir en alarm når lavtrykk oppstår. Maskinen stopper automatisk ved rørfeil eller åpner sikkerhetsdøren.

Du kan like